Voorkom dat jouw hond, kat of paard maandenlang moet herstellen van dagenlang vuurwerk!

De jaarwisseling betekent voor veel dieren vooral stress. Wat voor sommigen een gezellige feestdag moet zijn is voor jouw kat, hond of paard misschien wel zo stressvol dat ze maandenlang moeten herstellen! Gelukkig zijn er mogelijkheden om de jaarwisseling zo stressvrij mogelijk te laten verlopen. Volg daarom dit Vuurwerk Stappenplan en voorkom een nare decembermaand voor jouw dieren!

  • Het vuurwerk stappenplan helpt je vanaf 1 december voor te bereiden op de jaarwisseling

  • Kom erachter welke natuurlijke ontspanners geschikt zijn voor jouw huisdieren

  • Leer welke extra rustgevers je kunnen helpen

  • Verminder de angst en stress!

Download het Vuurwerk Stappenplan voor hond, kat en paard.

Elk dier is uniek, maar met dit gratis stappenplan voorkom jij stress en angst bij jouw hond, kat of paard. Download het plan nu en ga direct aan de slag!

Let op: het Vuurwerk Stappenplan bevat 1-op-1 advies.

Toestemming*

Maandenlang herstellen van de stress

Vuurwerk en de bijbehorende knallen zorgt bij veel dieren voor stress en angst. Het kan zo erg zijn dat ze zich verstoppen of zelfs weglopen. In het ergste geval houden ze er erg lang last van, een maandenlange herstelperiode is vervolgens nodig voor de stress verdwenen is.

Vuurwerk Stappenplan Huisdieren PuurNatuur
vuurwerk stappenplan puurnatuur huisdieren

Gun jouw huisdier een kalme jaarwisseling

Vanaf 1 december kun je al aan de slag met het vuurwerk stappenplan. Wekelijks neem je nieuwe stappen om jouw huisdier voor te bereiden op een stressvolle periode. Maar dan heeft jouw huisdier wel een kalme jaarwisseling en voorkom je een herstelperiode.

Maak je dit jaar geen zorgen om jouw huisdieren!

Uit meerdere onderzoeken is gebleken dat veel dieren meer stress ervaren tijdens de feestdagen. Niet alleen komt er vaak meer bezoek in huis, ook de knallen buiten zorgen voor gestreste dieren. Zeker 65% van de honden bijvoorbeeld verstopt zich tijdens Oud en Nieuw! Voor veel dierenliefhebbers zal dit herkenbaar zijn. Tijd om er wat aan te doen!

paard vuurwerk angst stappenplan puurnatuur

Download Vuurwerk Stappenplan

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming*

Je dier gezond en fit

Puurnatuur.nl is dé nummer 1 online dierapotheker voor dieren. Als dierapotheker bieden wij natuurlijke diergeneesmiddelen en gezondheidsproducten aan. Alle dierenliefhebbers zijn van harte welkom. Wil je meer te weten komen over natuurlijke middelen voor dieren? Wij staan altijd klaar om je te informeren over de diverse producten.